GOTS

Global Organic Textile Standard

Økologisk og social ansvarlighed

Studio Feder har været økologisk fra første produktion blev sat i gang i 2018, og blev bare et år senere GOTS certificeret. Det betyder at alle vores økologiske bomuldsprodukter er produceret med stor social ansvarlighed og mindst mulig belastning for miljøet.

Det er vigtigt for os at gøre økologiske produkter mere tilgængelige, og at være med til at inspirere flere til at tage valget om at investere i langtidsholdbare produkter. Vi har en daglig passion for altid at gøre det bedre, så vores aftryk på kloden bliver positivt og ikke skadeligt på nogen måde.

Med vores GOTS certificering sikrer vi internationalt anerkendt og høje kvalitetskriterier for økologisk tekstilproduktion – fra den første såsæd og høst til en forsvarlig miljømæssig forædling og helt frem til endelig certificering af det færdige produkt. Det er vigtigt for os, at vi ved, at der absolut ikke er børnearbejde eller skadelige kemikalier involveret på nogen måde i vores produktion. Ansvarligheden giver os en tryghed og en god følelse omkring det vi skaber og bringer videre ud i verden.

GOTS BETYDER OGSÅ INGEN BRUG AF SKADELIGE KEMIKALIER

Det er ikke til at se eller føle, om der er sundhedsskadelige kemikalier i tekstiler, og ikke alle kemikalier forsvinder efter vask. GOTS certificeringen sikrer, at der ikke på noget tidspunkt i frembringelsen af vores produkter bliver brugt skadelige kemikalier.